Geri

Bursaspor Başkent'ten puanla döndü

Yeşil Beyazlılar TFF 2. Lig Beyaz Grup 8. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı ve bu sezon Bursa dışında ilk kez puan aldı.

16:52:07 | 2022-10-05



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ-ANKARA

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 8. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. İlk atak Yeşil Beyazlılardan geldi. Henüz 4. dakikada Mustafa Genç’in pasında Samet’in kaleye paralel şutu kimseye değmeden dışarı çıktı. Bursaspor 10. dakikada Mustafa Genç’in sağ taraftan kaptığı topta içeri kat edip içeri çevirdiği topa Hasan Ayaroğlu ile gole çok yaklaştı ancak kaleci Burak terse yatmasına rağmen son anda topu çelmeyi başardı. İlk yarıda iki takım da fazla risk almayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.

 

PERDEYİ EMRE AÇTI

İkinci yarıya yine iyi başlayan taraf Bursaspor oldu. Yeşil Beyazlılar 47. dakikada soldan gelişen atakta Emre Tepegöz’ün şık golüyle 1-0 öne geçti. Bursaspor skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra oyunu tamamen rakibe verdi. Ankaraspor 54. dakikada Sedat Cengiz’in golüyle durumu 1-1’e getirdi. 74. dakikada Başkent temsilcisi tek pozisyonda üst üste 2 kez direğe takıldı. Kalan bölümde iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince Ankaraspor-Bursaspor maçı 1-1 beraberlikle sona erdi.


ETİKET :   bursasporbursaankaraankarasporemre tepegözbaşkenttff