Geri

Bursaspor'da hedef gelecek sezon!

Yeşil Beyazlılar tahtaya konu olan dosyalardan Massimo Bruno ve Erhan Erentürk’le anlaşma sağladı. Önceki yapılandırmaların da ödemeleri yapılıyor. Timsah aldığı 2 dönem yasağı gelecek sezon başında 1 döneme düşürüp tahtayı açmanın hesaplarını yapıyor.

11:33:11 | 2023-02-23



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

Kahramanmaraş merkez üstü olarak gerçekleşen deprem felaketi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA’nın da onayını alarak ara transfer dönemini 5 Mart’a kadar uzattı. Yeşil Beyazlılar bu süreçte kapalı transfer tahtasını açmayacak. Bursaspor yönetimi buna karşın gelecek adına iki önemli girişimde bulundu. Yeşil Beyazlılar tahtaya konu olan dosyalardan Massimo Bruno ve Erhan Erentürk’le anlaşma sağladı.

 

 

CEZADA İNDİRİM GÜNDEMDE

Bursaspor’da ayrıca daha önce el sıkışılan ve alacakları yapılandırılan oyunculara da ödemeler yapılıyor. Yeşil Beyazlı yönetim önümüzdeki günlerde öncelikli olarak Filiz Lisans engelini ortadan kaldırarak altyapı kadrosunu güçlendirecek. Yaz aylarında da transfer tahtasının açılmasına çalışılacak.Yapılan anlaşmalarla Timsah, FIFA’dan alınan 2 dönem transfer yasağını en azından 1 döneme düşürerek gelecek sezon tahtasını açmış olacak.


ETİKET :