Geri

Büyükataman bayramlaşma programında Türkiye gündemini değerlendirdi

Bursa Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.

15:03:52 | 2024-04-11



Haberi Sesli Dinle

Programda konuşma yapan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman konuşmasına herkesin bayramını kutlayarak başladı. Büyüktaman’nın gündemi Cumhuriyet Halk Partisi ve DEM Partinin iş birliği oldu.

Büyükataman, “Terör örgütünün çağrısı ile sokaklara çıkanlar, ekranlarda erken seçim çığırtkanlığı yapanlar, Türkiye’yi bir karanlığa sürüklemeye çalışanlar ve DEM’lenmiş CHP şunu unutmamalıdır; Büyük Türk milleti bu kirli senaryolara asla geçit vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu sinsi tezgahları başınıza geçirmeye muktedirdir” dedi.

“Milletimizin verdiği mesajı aldık”

31 Mart Mahalli İdareler seçimi Türk demokrasisinin yüksek standartlara ulaştığını ve tüm dünyaya örnek olacak bir noktaya eriştiğinin altını çizen Büyükataman, “Milletimizin kararı ne olursa olsun her zaman başımızın üzerindedir. Ekonomik sorunların sosyal ve siyasal hayata olan yansıması sonucu ortaya çıkan tepkilerin farkındayız. Milletimizin verdiği mesajı aldık. Aziz milletimiz Yerel Seçimler vasıtasıyla sıkıntılarını paylaşmış, önümüzdeki sürecin gündemini belirlemiştir. İnşallah her vatandaşımızı refaha kavuşturacak bir vizyonla çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Türkiye’de bir iktidar değişikliği yoktur. Cumhurbaşkanımız ve Kabinesi görevinin başındadır” şeklinde konuştu.

“Sinsi ortaklık açığa çıkmıştır”

Büyükataman, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hemen ardından DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının CHP’li İmamoğlu’na yönelik “Aldığı oylar benim demesin sakın, aldığı oylar bizim seçmenimizindir” şeklindeki sözlerinin sinsi bir ortaklığı gözler önüne serdiğini belirterek, “Kendi seçmeninin iradesini DEM’lendiği kapılara peşkeş çeken CHP’nin maskesi bir kez daha düşmüş, sözde “Kent Uzlaşısı”nın esasında “PKK İttifakı” olduğu tüm açıklığı ile ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Büyükataman, Cumhur İttifakı'na gönül vermiş tüm vatandaşlara teşekkür ederken, Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerle kutladı ve vatandaşlara "Sağ olun, Var olun, Yüce Allah'a emanet olun!" dileklerini iletti. Son olarak, "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" sözleriyle mesajını tamamladı.


ETİKET :   MHPBayramlaşmaBursa