Geri

Instagram ve Facebook çöktü mü? Hesaplara girilemiyor!..

Instagram ve Facebook'a dünya çapında erişim sorunları yaşanıyor.

18:52:57 | 2024-03-05



Haberi Sesli Dinle

Meta bünyesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram ve Facebook, bugün şu sıralarda kullanıcıları yaşadığı bir sorunla gündemde. Gelen bilgilere göre her iki platformda da erişim sorunları var.

Instagram’a girdiğimizde gönderilerin yüklenemediğini ve akışın yenilenemediğini görüyoruz. Aynı şekilde Facebook uygulaması da açılmıyor.

Birçok kullanıcı sorunu rapor etti

Downdetector üzerinden gelen şikâyetleri kontrol ettiğimizde de sorunun genel olduğunu görebiliyoruz. Hem Instagram hem de Facebook kullanıcıları, bu akşam saatlerinde iki platformda da erişim yaşadığını belirtmiş.

Verilerden sorunun dünya çapında yaşandığı görüldü.

 Sosyal medya platformu X’in sahibi ABD’li milyarder Elon Musk, ise Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununu tiye alarak, “Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır” dedi.

Musk, ayrıca, sosyal medya hesabından Facebook, Instagram ve Threads ile dalga geçtiği temsili bir fotoğrafı paylaşarak, Meta İletişim Direktörü Andy Stone’un X üzerinden “İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşıma yer verdi.

Edinilen son bilgiye göre, sıkıntının giderildiği belirtildi.

 

 

 

 

Kaynak: webtekno.com


ETİKET :   instagramfacebook