Geri

MASSİMO BRUNO'DAN SİTEMLİ VEDA

Belçikalı orta saha oyuncusu, "Bilmelisiniz ki kulüp içindeki durum kaotikten daha fazlasıydı. Sizi hayal kırıklığına uğrattık ve bunun için çok üzgünüm" diye konuştu.

16:03:57 | 2022-05-26



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’da yabancı oyuncular tek tek veda ediyor. Yeşil Beyazlıların Belçikalı orta saha oyuncusu Massimo Bruno dün sosyal medya hesabından bir  mesaj yayınladı. Bruno, “Sevgili hayranlarım, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sizi hayal kırıklığına uğrattık ve bunun için çok üzgünüm. İlk günden beri senin koşulsuz desteğin sayesinde kendimi evimde hissettim. Ben ve takım arkadaşlarım gerçekten Bursaspor için elimizden gelenin en iyisini verdik ancak tüm çabalarımıza rağmen, bilmelisiniz ki kulüp içindeki durum kaotikten daha fazlasıydı” diye konuştu.

 

SEBEPSİZ YERE KOVULDULAR

Belçikalı orta saha oyuncusu ayrıca sezon içinde yaşananlara da tepki göstererek, “Bazı takım arkadaşlarım sebepsiz yere kovuldu. Sözler, yalanlar… Her şeye rağmen Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalim olsa da kalıp takıma yardım etmeyi seçtim. Maalesef beklediğim gibi olmadı ve bugün üzüntünüzü anlıyorum. Sezon boyunca verdiğiniz müthiş destek için teşekkür ediyor ve Bursaspor’un hak ettiği yere geri dönmesini tüm kalbimle umuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


ETİKET :   BURSASPORBURSAMASSİMO BRUNOBELÇİKATFFTÜRKİYE