Geri

Özlüce’nin tepesinden Başkan Bozbey’e sitem var!

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le görüşemediklerini belirterek, “Bozbey’le ya maçta ya da etkinlikte görüştük. Randevu da istedik ama geri dönüş olmadı. Sitemim bu yönde. Belki acil işleri vardır ancak Bursaspor’u atlamasa iyiydi” dedi.

23:58:58 | 2024-04-26



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde basın mensuplarıyla buluştu.

Basın toplantısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e sitem eden Başkan Bür,

“Mustafa Bozbey’le 3-4 defa görüştüm. Ama ya maçta ya da etkinlikte görüştüm. Benim onlara teklifim Bursaspor’u kurtarma adına bir araya gelelim dedim. Randevu da istedik ama geri dönüş olmadı. Sitemim bu yönde. Bursaspor iyi durumda değil. Hızlı hareket etmek lazım. Belki acil işleri vardır ama Bursaspor’u atlamasa iyiydi. 90 günlük Bursaspor maceramızı anlatmak istiyoruz. Mustafa Bozbey’in Enes Çelik’le ilgili çalışması varmış. Görüşüyorlarmış. Bizden yönetici isterlerse veririz. Enes Çelik yönetim kurarsa Bursaspor emin ellerde derim. Ama Recep Günay ve benzeri kişiler gelirse biz görevi bırakmayız, devam ederiz” ifadelerini kullandı.

“ZAMANIMIZ ÇOK DARALDI”

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, benzinlik arazisi ile ilgili 250 milyon TL’yi hedeflediklerini ancak seçimlerin yaklaşmasından dolayı bu satışı o döneme kadar gerçekleştirmenin kendilerine yakışmayacağını söyledi.

Öncel ayrıca Mustafa Bozbey’in bu konuyla el atarak Bursaspor’da kalması için çaba sarf edebileceğini dile getirdi.

 

Öncel, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Benzin istasyonu için çok mücadele ettik. Siyasi iktidarın oluşumu bize çok büyük desteği oldu. Satışın engellenmesi konusunda Ziraat Bankası’na çok ciddi baskılar yapıldı. Satış iptal oldu. 250 milyon TL civarı bir rakam hedefledik. 2 yıl yatırımcı firma da burayı kullanmayacaktır. Kiracısı Petrol Ofisi. Müşteri de oluşturduk. Ama geldiğimiz noktada zaman çok daraldı. Seçim de var. Biz bu durumu kullanmak istemiyoruz. Bize yakışmaz. Mustafa Bozbey’in ne kadar Bursasporlu olduğunu biliyoruz. Bursaspor’un tek varlığı burası. Belki Bursaspor’un malı olarak kalır. İnşallah böyle de bir şey olacak. Mayıs sonunda tekrar satışı var. Eğer satılırsa Bursaspor buradan pay alamaz, yazık olur.”

 

 

 

Kaynak: bursasporluyuz.org


ETİKET :   Bursasporbursagündembozbeybürsitem