Geri

TOM CRUİSE, KRALİYET AİLESİNE GİRDİ!

Hollywood yıldızı Tom Cruise son dönemde İngiltere basınının da manşetlerinde. Aylar önce Görevimiz Tehlike (Mission Impossisle) serisinin yeni filmini İngiltere'nin çeşitli bölgelerinde çeken ardından da Top Gun: Maverick için yapılan Londra galasında yine bütün dikkatleri üzerinde toplayan Tom Cruise bu kez de Wimbledon tek bayanlar final maçında kraliyet locasında, Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın birkaç sıra gerisinde objektiflere takıldı.

11:29:25 | 2022-07-10



Haberi Sesli Dinle

Cruise, haziran ayında Kraliçe 2. Elizabeth'in tahta çıkışının 70'inci yılı nedeniyle düzenlenen Platin Jübile kutlamalarında da bir konuşma yapmış ve bazı kişiler tarafından eleştirilmişti. Bu kadarla da kalmamış Tom Cruise, Britanya Grand Prix'inden de Hyde Park'taki Adele konserinden de eksik olmamıştı. Kısacası Cruise; ingiltere'nin dört bir yanındaki etkinliklerde boy göstermeye devam ediyor. Durum böyle olunca da İngiliz basınında "Tom Cruise neden ABD'de değil de İngiltere'de bu kadar çok göz önünde? " soruları sorulmaya başlandı.

İngiliz basınına yansıyan iddialara göre Tom Cruise bir süre önce kendisini "onursal İngiliz" ilan etti. Yakın çevresine dayandırılan bu iddialara göre Cruise, bir süredir kendisini 'bir İngiliz gibi' hissediyor. Cruise'un yakın çevresinden birinin basına anlattığına göre aktör "İngiltere ile ilgili her şeye karşı büyük bir aşka düşmüş" durumda. Bu değerlendirmeye göre Cruise'un Wimbledon tek bayanlar finalini kraliyet locasında izlemesinde de şaşılacak bir durum yok.

Tom Curise'un bu İngiltere sevdasının nedenlerine bakacak olursak... Aktöre yakın bir kaynağa göre bunun en önemli nedenlerinden biri Tom Cruise'un, Nicole Kidman ile evliliği sırasında evlat edindiği kızı Bella'nın kocasıyla birlikte yılın büyük bir bölümünde Londra'da yaşaması. Ayrıca Londra'da bulunduğu sırada Tom Cruise kendini çok rahat ve "kendisi gibi" hissediyor bu kaynağa göre.

Tom Cruise geçen haftaki 60'ıncı doğum gününü de ABD'de değil İngiltere'de Cotswold'da kutladı. Aralarında David Beckham, Gordon Ramsey ve James Corden'ın da bulunduğu ünlüler de bu partinin konukları arasındaydı.

Bu arada Cruise ile ilgili başka çarpıcı bir iddia daha var. Aktör, bir süredir Prens William ve eşi Kate Middleton ile yeni ve sıcak bir arkadaşlık ilişkisi geliştirdi. Bu konuda biraz daha geriye gidelim ve Tom Cruise'un, Top: Gun Maverick filminin galasında William ile Kate'e ev sahipliği yaptığını hatta Düşes'in elinden tutarak merdivenleri çıkmasına yardım ettiğini de hatırlatalım. Onun, aslında İngiliz kraliyet ailesinin, başka insanlarla temas etmeme konusundaki kuralını bu şekilde yerle bir etmesinin bazı çevreler tarafından eleştirildiğini de buraya not düşelim.

Fakat Cruise'a yakın kaynaklara bakılırsa bunun nedeni de aktörün Kate ve William ile geliştirdiği dostluk ilişkisi. Hatta iddialara göre Cruise'u, Platin Jübile kutlamaları sırasında Kraliçe'ye hitaben bir konuşma yapmaya da William ile Kate cesaretlendirdi. Cruise'un yakın çevresinden birinin ileri sürdüğüne göre Cruise, zaten başından beri İngiliz kraliyet ailesinin bir hayranı.

İNGİLTERE SEVDASI BÖYLE BAŞLADI
 
Yine yakın çevresinin anlattığına göre Tom Cruise'un İngiltere'ye olan sevgisi Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) serisinin yeni filmini çekerken başladı. Film çekimi için bu ülkeyi seçen Cruise, Beverly Hills'teki 39 milyon dolarlık malikanesini sattı ve Florida'da önde gelenlerinden biri olduğu Scientology tarikatına ait bir daireye taşındı. Fakat neredeyse bir yılı aşkın süredir zamanının çoğunu İngiltere'de geçiriyor.

Bu kişinin ileri sürdüğüne göre Cruise, İngiltere'de 'büyük bir değişim geçirip' bambaşka biri oldu. Bu kaynak Cruise'un Hollywood'daki yaşamının çok fazla kapalı kapılar ardında olduğunu, film tanıtımları dışında arkadaş ya da aile çevresiyle dışarıda çok fazla görüntülenmediğini ileri sürdü. Fakat Londra'da ise bunun tam tersi bir yaşam sürdüğünü sözlerine ekledi. Sürekli dışarı çıktığını, bazı etkinliklere katıldığını, hayranlarının ricasını kırmayıp hatıra fotoğrafları çektirdiğini anlattı. Bu kaynağın ileri sürdüğüne göre Tom Cruise, İngiltere'de kendini 'tamamen özgür' hissediyor.

Haberin Devamı


ETİKET :