Geri

Ve Süper Lig'de yılın transferi Altay Bayındır!

Altay Bayındır için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Manchester United'da yedek kulübesine hapsolan ve ayrılması beklenen milli kaleci Altay Bayındır, Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

13:04:13 | 2024-02-21



Haberi Sesli Dinle

Manchester United'da Altay Bayındır için yolun sonu gözüktü. Sezon başında büyük beklentilerle transfer olduğu İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan Altay Bayındır, için Süper Lig'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

ALTAY BAYINDIR, İNGİLTERE'DEN AYRILIYOR

Geçtiğimiz yaz Altay Bayındır, Fenerbahçe'den Premier Lig takımı Manchester United'a 5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Ada ekibinde Andre Onana'nın arkasında fazla süre bulamayan milli file bekçisiyle sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

SÜPER LİG'DE YILIN TRANSFERİ

İngiltere basınında yer alan habere göre; Altay Bayındır'ın yeni adresi yeniden Süper Lig olabilir. Galatasaray, Ada ekibinde fazla süre alamayan milli kaleci için harekete geçti. Manchester United'da fazla süre alamayan 25 yaşındaki kalecinin transfer olma ihtimali yüksek.

SADECE 1 MAÇA ÇIKTI

Altay Bayındır, Manchester United'da şu ana kadar oynanan 32 maçın kadrosunda yer aldı. Ancak bu karşılaşmalardan yalnızca 1'inde forma şansı bulan 25 yaşındaki file bekçisi, kalesinde 2 gol gördü.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber